Nov 21 2010

Gastenboek

Published by

Ik zou het leuk vinden als je een bericht achterlaat in het gastenboek.

42 responses so far
42 Responses to “Gastenboek”

 1.   Raymond en Susanneon 24 Feb 2011 at 08:27

  He Marten en Angela,

  Gelukkig zien we vandaag alweer een leuk verhaaltje van jullie op deze site. Een goed teken dus. Geniet nog verder van deze mooie reis ondanks deze gebeurtenis!

  Veel groetjes,

  Raymond, Susanne, Bruno en Julia

 2.   Martineon 24 Feb 2011 at 08:12

  Hee daar jullie!

  Op de valreep wens ik jullie een goede reis terug en we hopen dat jullie niet al teveel gebeefd hebben op de aarde daar…
  Hoorde het vanmorgen pas…Jeempie!

  Het strand-lucht-zee-schilderij voor Angela kan van start;misschien toch een strand/lucht/zee in NZ i.p.v NL?

  Liefs,Martine,jullie ex (collega)

 3.   Debbyon 23 Feb 2011 at 09:23

  Hoi daar,
  fijn om te lezen dat het jullie goed gaat. Van de aardbeving heb ik hier niks mee gekregen. Best raar om dan te schrijven: geniet nog van de laatste dagen daar en tot in Nederland!
  Liefs
  Debby

 4.   maanon 22 Feb 2011 at 21:45

  We hebben zojuist via email van Reuben vernomen dat hij en zijn familie bij elkaar en ongedeerd zijn. Hij noemt het gebeurde ‘very upsetting’ . Op het nieuws wordt nu gezegd dat er voorlopig niet meer gewerkt kan worden in ChCh centrum. De stad wordt afgesloten wegens instortgevaar. Er is voor velen geen water en riolering en ook stroom is in grote delen van de stad niet beschikbaar. Er zijn nog steeds mensen die in het puin vastzitten. Het wordt hier als een nationale ramp beschouwd. Er zijn oproepen om elkaar te helpen en anderen onderdak te verlenen. De hulpverlening lijkt zeer professioneel op gang te zijn. Het mediapparaat werkt goed en is zeer informatief. op weg naar Dunedin zagen we vele brandweerauto’s en ambulances de andere kant op snellen

  Het ziet er naar uit dat wij vrijdag zoals gepland kunnen vertrekken, maar we zijn bezig de vertreklocatie te proberen te wijzigen van ChCh naar Dunedin,

  groet Angela

 5.   oma lieson 22 Feb 2011 at 21:28

  hoorde toen we nog in bed lagen over de aardbeving in nieuwZeeland. Of eigenlijk had ik dat niet gehoord, maar hoorde iets over het Nederlandse consulaat wat getroffen was. En toen sloeg de twijfel toe, het zal toch niet in Nieuw Zeeland zijn. Gelukkig stond er een bericht op jullie site en weten we dat jullie vlak bij het rampgebeid zaten. Zo blij dat we geen onzekerheid hebben. Wat een ramp is dat en het treft je des te meer wanneer je zoals jullie daar net bent geweest. Je weet zeker nog niets over de mensen waar je daar contact mee gehad hebt. we zeggen steeds dat jullie zo veel beleven, maar dit hoort er eigenlijk niet in. We horen wel hoe de terugtocht gaat. Zit nu in M’hoek, maar ga vanmiddag terug en zal dan de mail checken. Maar bedankt dat jullie ook meteen de site bijgewerkt hebben. Liefs, ma

 6.   Harm en Martineon 19 Feb 2011 at 22:39

  Hallo maan!

  Wat klinkt het toch allemaal geweldig – kajakken, kite surfen, verse zelf gevangen mosselen eten! Hoop dat jullie de laatste weken nog volop genieten. Hoe is het met je knie Angela? En hebben jullie al een beter / ander bod op de auto? Hier alles goed. Pip zullen jullie straks amper herkennen:-) die kan zichzelf al optrekken en staan en heeft lieve bruine krulletjes.

  Nog heel veel plezier!!

  Veel liefs van ons allemaal

 7.   lieson 17 Feb 2011 at 06:13

  ben weer helemaal bijgelezen. Had weer probleempje met internet. Hoe dom kun je zijn. knopje onder toetsenbord was blijkbaar omgezet. Dank zij Edwin is het weer goed gekomen. Heb weer genoten van al jullie verhalen. Komen er nog foto’s bij? je schrijft er wel steeds over. Of bewaar je die voor thuis.
  geniet van deze laatste vakantieweken. gr. ma

 8.   Barbaraon 14 Feb 2011 at 05:06

  Ik weet dat ik een paar keer geklaagd heb dat er meer verhalen moeten komen, maar ik kan het nu niet eens bijhouden!! Ik heb met mijn nieuwe baan geen tijd meer over om even jullie blog te lezen. Maar vandaag is zondag en heb eindelijk weer even alles kunnen lezen :-)

  Tot later!!!

 9.   lieson 02 Feb 2011 at 09:58

  Willen jullie nu eens voor mijn gemoedsrust op tijd gaan tanken. zo’n haast kun je toch niet hebben op de vakantie? Ik geniet erg van jullie verhalen. Heel bijzonder dat jullie zo’n reis maken.
  liefs, ma

 10.   Marianne Boelenson 31 Jan 2011 at 21:58

  Hi Guys,

  Thanks for the informative and humourous (gosh, sp?!) tales of your travels. I hope to visit all the places you describe in the near future, and hope my sister can accompany me! Did you have a good time in Central Otago? I can’t find an account of that, but perhaps that will come. Where do you find time for these stories; I think I would have my eyes glued to the mountains and keas all the time!

  We do enjoy reading your tales, keep enjoying your stay!

  love, Marianne and Nico

 11.   paul veeningson 28 Jan 2011 at 09:46

  Ik heb even een inhaalslag gedaan met het lezen in jullie weblog.
  Ik vind het erg leuk om jullie verhalen te lezen en zo een beetje te ervaren hoe het daar aan de andere kant van deze bol is.
  Je snapt wel dat ik erg genoot van de foto’s van de indian.
  remco vind de foto’s van de diverse beesten helemal mooi, en wil nu ook wel “daar” gaan kijken.

  veel plezier nog, en ik blijf verder lezen.

  vr gr Paul.

 12.   Hkon 20 Jan 2011 at 00:17

  Kreeg maandag text dat ze naar te anau and Milford gingen, dat is in middle of nowhere dus gene bereik

 13.   marianne boelenson 16 Jan 2011 at 17:21

  Hoi M&A,

  Great stories and wonderful photo’s! You look like your having the time/party of your life, and you deserve it.

  We had a great time at Ohau, beautiful weather and lovely walk at Mt Cook to Hooker Valley. It’s all so majestic, it takes my breath away.

  I am leaving tomorrow night for Auckland, where I take off to the northern hemisphere next morning. It will be odd arriving in a cold winter, but I don’t doubt I’ll get used to it soon.

  Enjoy the rest of your stay and come home in one piece, well, eh two piecesd…
  love, Marianne

 14.   Charlotteon 06 Jan 2011 at 09:38

  Hoi Angela en Marten

  Ik hoop dat jullie veel plezier hebben in NZ.
  Jullie hebben hele leuke foto’s op jullie blog hoop dat er nog meer komen.
  Ik wilde nog fijne kerst en nieuw jaar wensen, bedanken voor me leuke cadeau die jullie hebben gekocht, ik vind het geurtje heel lekker van D&G.

  doeg xx charlotte

 15.   Ad Kempon 05 Jan 2011 at 03:31

  Hoi Angela
  De beste wensen nog aan iedereen daar voor 2011
  Zo te lezen valt het afvallen niet mee, maar als je het vol houdt dan komt het met de sportieve tijd ook weer goed
  Zo te lezen maken jullie het daar goed al is er wel wat regen zo nu en dan, hier zitten we nog steeds met de kou en een klein beetje sneeuw.
  Nu tot laatste, als je wat afgevallen bent gaat het lepeltje -lepeltje ook weer beter(spreek uit ervaring Helma is ook 12 kilo kwijt) nu ik nog
  Groeten uit NWG en veel plezier en geen rugpijn toegewenst
  doeeeeeeeeeeii

 16.   lieson 04 Jan 2011 at 04:04

  Ben dank zij edwin weer online en kan jullie spannende, hilarische verhalen weer lezen. Eerst nog maar een keer de beste wensen. Leuk om te lezen hoe het daar met de feestdagen gaat. Wat ziet het er allemaal schitterend uit. Hier is de gladdigheid weg, hoewel, vanochtend zag ik de strooiwagen nog. Zou er nu plotseling zout over zijn? Je merkt al een beetje dat het ‘savonds langer licht is. Bij jullie dus andersom? Liefs ma

 17.   Renson 03 Jan 2011 at 01:02

  Lieve angela en Marten hoe gaat het met jullie met mij gaat het goed hebben jullie al mooien vissen gezien of palmbomen en kokosnoten? Liefs Rens

 18.   Kikion 03 Jan 2011 at 00:29

  Is Het leuk in nuuwzeelant ? Lieve kiki

 19.   De Brouwertjeson 03 Jan 2011 at 00:21

  Lieve Marten en Angela,

  Een heel gelukkig Nieuwjaar!!

  Leuk dat jullie onze envelop met tekeningen weer mooi vonden! Wij vinden het elke keer weer leuk om jullie foto’s te bekijken. En zo ook je zus en zwager te zien + een beeld te krijgen bij de verhalen.

  We hebben jullie wel een beetje gemist met de feestdagen hoor. Kerst hebben we gevierd met opa en oma Texel en met oma Lies en Jan. Dat was gezellig. We zitten veel voor de open haard – dat is wel heerlijk warm met de witte kerst hier.

  En Angela we hebben jou gemist met de meidendag. Volgend jaar ben je erbij! Oud en nieuw hebben we met vrienden en hun kinderen doorgebracht. De kinderen waren stoer en zijn tot 2 uur opgebleven. Behalve Ot en Pip – die lagen zwaar te slapen :-)

  Robin:hallo Angela en Martin hoe is het aan de anderen kant van de wereld hebben jullie ook vuurwerk afgestoken wij wel hoor het was bij ons erg mooi bij jullie ook. In de avond gingen we ook nog gamen. Om 12 uur zijn we van de bank afgesprongen en hebben iedereen een gelukkig nieuwjaar gewenst ik hoorde van Martine dat jullie weer gaan rondreizen waar gaan jullie heen?het was erg leuk in de ochtend zijn we met ze 3en in bad. Toen zijn we gaan ontbijten maar Martine was de portemonnee kwijt toen heeft papa 250 euro aan ons gegeven en daar moesten we het mee doen en dat ging prima. Dinsdag zijn we naar raceplanet met tante Susans oom Michel en de neefjes het was er erg leuk en blijkbaar heeft Martine der portemonnee daar laten liggen . Heel veel plezier en xxxjes van ……………………………..Robin

 20.   maxon 01 Jan 2011 at 00:54

  Algela & Marten

  Ik wens jullie een prettig en gezellig jaarwisseling ,weet nu even niet het tijd verschil.
  Maar denk dat dit bericht op tijd komt.

  Nog veel plezier en een gezond terug komen.

  Groet
  Max.A

 21.   Barbaraon 30 Dec 2010 at 23:36

  Nou, toch handig zulke gasten die lekker aan het werk gaan.
  Kitesurfen heet het.
  Maar ze hebben het dus erg druk nu, snap ik.
  Ik wil ook zulke gasten, die klusjes voor me gaan doen!!

 22.   HKon 29 Dec 2010 at 21:53

  vanddag de kippen ingehokt, ze hbben nu een kleinere ren, de achterheg een hek gegeven, de groentetuin wiedvrij gemaakt, de kruidentuin ingericht en toen zijn onze gasten naar het strand gegaan en gedingest, wave boarden? en moe en voldaan naar bedje toe gegaan, I am delighted met mijn tuintje, bijna klaar!

 23.   Barbaraon 29 Dec 2010 at 03:53

  Snapt ze niet dat wij op nieuws zitten te wachten?!? Je kan niet zomaar ineens stoppen met je blog!

 24.   Hkon 28 Dec 2010 at 11:27

  Ja ik weet het, ze zit de hele tijd met L over haren en nagellak en andere onzin te kletsen en Dan gaat ze Lego spelen met quentin of risk, ik heb haaral Vaak gezegd dat ze aan het werk moest maar Dan Gaat ze stofzuigen of de dishwasher leeghalen……

 25.   agneson 28 Dec 2010 at 02:19

  ma 27/12 – 14.10 uur Ned.tijd – nieuwsgierig hoe het kerstfeest was bij the family Dunbar kijk ik meteen na het opstarten in jullie weblog – ook ik ben zo benieuwd hoe emotioneel??de ontmoeting tussen mijn oudste en jongste was na al die jaren – jullie liggen en surfen zeker volop aan zonnige stranden nu je er eindelijk bent – geniet er maar van!!! …..en ook van al het liefs en moois dat je tegenkomt…….

 26.   Barbaraon 28 Dec 2010 at 00:58

  Als trouwe volger van jullie blog begin ik nu een beetje ongeduldig te worden, want waar blijven de nieuwe verhalen?!? Kerst in Dunedin bij de Dunbartjes? Ik kan niet wachten om te horen hoe de reis ernaartoe was en het weerzien met de family…. dus, snel achter de laptop en laat ons niet langer in spanning!! ;-)
  Liefs, Barb

 27.   Mariellaon 22 Dec 2010 at 21:05

  Dag Angela en Marten,
  Fijn om wat van jullie reiservaringen te kunnen lezen. Foto’s zien goed uit, als ik dat allemaal zie droom ik mij ook daar. Indrukwekkend die walvis!! Fijne en mooie kerst bij Hedwig Greg Alyson en Quinten!Veel liefs en Gelukkig Nieuwjaar!

  Mariella en haar Kroontjes

 28.   Debbyon 22 Dec 2010 at 00:49

  Hallo tegenvoeters,

  Het valt allemaal niet mee voor de NS om de treinen met dit weer te laten rijden ;-) Maar nu wel mooi de gelegenheid genomen om thuis rustig jullie avonturen te lezen! Wat is het heerlijk om zulke verslagen te lezen. Krijg gelijk zin om ook op vakantie te gaan.
  Hoop dat het jullie is gelukt om een plaatsje op de ferry te bemachtigen en wens jullie een warm en zonnige kerst toe! Hier zal het er om spannen of het wit is of toch groen, hahaha.
  Ben zeer benieuwd naar de volgende avonturen! Veel plezier.

  Liefs
  Debby

 29.   maanon 20 Dec 2010 at 22:26

  Hasllo Robin en Martine
  Wat leuk sleëen dat kan hier niet in de regen. En circus ook wat leuk. Als we zouden willen sleën dan zouden we heel hoog een berg op moeten. Die bal vond Angela niet spannend genoeg, was nl. net een glijbaan en dan vonden dat net te duur. Angela wilde wel graag, maar haar soort bal deed het niet door de regen. We hebben wel gewandeld door een soort van maanlandschap, maar dan op aarde en we hebben heel hard in een jetboat over de rivier gevaren en zijn daarbij erg nat geworden. Het is bijna kerstmis en we proberen een plekje te krijgen op de veerboot tussen het noord en zuid eiland, zodat we kerst bij Angela’s zus kunnen doorbrengen, maar we weten nog niet of dat gelukt is, omdat we via internet hebben geboekt. Onze auto doet het gelukkig nog goed, maar we denken dat een vracht auto hem heeft beschadigd, niet zo heel erg. We hadden het pas later in de gaten en nu is ie niet meer zo mooi, maar geen deukjes.
  groetjes Angela

 30.   Robin en Martineon 20 Dec 2010 at 04:42

  Hallo Angela en Marten,

  Regent het bij jullie nog steeds? We vinden het leuk om jullie foto’s te bekijken.

  Bij ons sneeuwt het heel veel. We zijn gisteren naar het Keukenhof bos geweest om te sleeen en ‘s middags zijn we naar het circus geweest dat was heel gaaf.

  Hebben jullie nog leuke dingen gedaan? Angela ben jij nog in zo’n bal geweest? En deed dat zeer? Jullie mogen bijna de tweede envelop van ons open maken!

  Veel kusjes van de Rutsbo-tjes

 31.   Andre Burgeron 16 Dec 2010 at 03:32

  Hoi Angela en Marten,

  Ik hoop dat jullie het leuk hebben en dat Angela weer beter is. De temperaturen down under zijn beter dan in Nederland. Het blijft licht winters en morgen wordt er weer neeslag (regen en sneeuw) verwacht. Misschien wel een witte Kerst, wie zal het zeggen.

  Groeten vanaf Leiduin,
  André.

 32.   oma lieson 14 Dec 2010 at 07:43

  Geniet van jullie verhalen. Lekker ontspannen, maar toch ook spannend. Hier sneeuwt en vriest het opnieuw. Zal berty en loek ook vertellen over jullie maoribezoek. Spreekt ze helemaal aan. Geniet!. Jan en ma

 33.   jan willemon 14 Dec 2010 at 03:18

  ziet er mooi uit daar
  veel plezier

  gr

  jw

 34.   Martineon 05 Dec 2010 at 07:52

  Hallootjes!

  Leuk zo’n reisverslag!
  Ik ga regelmatig effe kieken hoor.
  Ben natuurlijk errrug benieuwd wat jullie van NZ gaan vinden!

  Liefs
  Martine

 35.   HKon 02 Dec 2010 at 13:03

  ‘maan’! I get it MArten en ANgela……….moest effe denken, heel ff dan
  -6 C graden celsius, dan kom je toch de deur niet uit! O dear….

 36.   maanon 01 Dec 2010 at 03:31

  Bedankt, wat een leuke tips en reacties.
  De sportieve tips zullen we gaan onderzoeken en uitvoeren als deze binnen onze mogelijkheden vallen.
  Rusten doen we wel als we weer terug zijn ;-))

  groetjes Angela

 37.   Erwinon 30 Nov 2010 at 23:39

  Ha jullie,

  Gaaf hoor, lekker effe helemaal weg van alles en nieuwe dingen ontdekken.

  Leuk om het een beetje te kunnen volgen hier, zal ik zeker doen.

  Veel plezier daar en pas op dat je niet teveel wilt gaan doen en zien.

  groetjes
  Erwin

 38.   Christelon 30 Nov 2010 at 20:31

  Hi Angela,
  wil je nogmaals heel veel plezier wensen!!!
  Geniet van alle mooie dingen en ga lekker relaxen.

  Voor de sportievelingen is de abseil en caving in de Waitomo Caves echt een aanrader. Zelfs ik kon 1 vd zwaarste tochten aan, dus niet alleen wormpjes kijken!
  En vergeet vooral ook Wai-O-Tapu niet, met alle mooie thermische gebieden. 1 van mijn absolute hoogtepunten en reden waarom ik later in Yellowstone gewoond heb.

  Ben heel benieuwd naar je verhalen en foto’s en I promise, maak daar zeker wel tijd voor.

  Greetz Christel

Trackback URI | Comments RSS

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>